În completarea gamei de elemente ce compun sistemele de învelitori metalice Wetterbest ® Pegas Concept distribuie şi următoarele produse cu rol în etanşarea şi buna funcţionare a învelitorilor:

  1. Elemente de protecţie în zona coamei (de tip IZOVENT)
  2. Burete universal
  3. Pieptene de streaşină
  4. Manşon de etanşare pentru console, ţevi aerisire, etc
  5. Mastic siliconic pentru etanşare
  6. Banda aluminizată pentru etanşare (de tip Aluband, Soudaband)
  7. Capace aerisire acoperiş şi protecţii străpungeri acoperiş

De asemenea, Depaco ® furnizează şi sistemul de fixare a învelitorilor metalice Wetterbest ® . Astfel, în portofoliul de produse al companiei există şuruburi de fixare conform cu indicaţiile tehnice în vigoare. Folosirea acestora are o importanţă deosebit de mare pentru durabilitatea şi fiabilitatea acoperişului.

Pentru fixarea unei învelitori de tigla metalică se folosesc două tipuri de şuruburi autoforante prevăzute cu garnituri din cauciuc îmbunătăţit EPDM. Şuruburile cu dimensiunile 4,8 x 35 (lungi) se folosesc pentru fixarea ţiglei metalice şi a bordurilor din tabla de şarpanta din lemn; şuruburile cu dimensiunile 4,8 x 20mm (scurte) se folosesc pentru fixarea panourilor de tigla metalică între ele (țesere).

Aceste şuruburi sunt concepute special pentru folosirea în mediul extern, având o protecţie superioară împotriva coroziunii.

Banda aluminizata

Burete universal

Capac aerisire

Izovent

Mansoane

Mastic

Pieptan

Șuruburi 4,8×20

Trimite-ne schita ta si noi iti trimitem cea mai buna oferta!

Solicita oferta

Despre noi

Daca ati decis sa realizati acoperisul casei dumneavoastra cu tigla metalica marca Wetterbest ati facut cea mai buna alegere.

Pentru functionarea corecta si pentru a beneficia de un acoperis rezistent pe toata durata de viata a constructiei se recomanda o atentie deosebita la montarea tiglelor metalice. Din acest punct de vedere va putem oferii echipe de montatori profesionisti, atestati in urma unor cusruri de specialitate.

Detalii

Contacteaza-ne

0726.691.237
0751.548.968

Discuta cu specialisti nostri despre solutiile cele mai eficiente cu privire la acoperisul dumneavoastra.

tabla@
pegasconcept.ro

Trimite-ne schita acoperisului tai si noi iti trimitem oferta de pret!