Utilizând cele mai noi tehnologii, ferestrele de mansardă din sistemul de invelitori Wetterbest ® asigură termoizolare şi durabilitate optimă, păstrându-şi funcţionalitatea prin articularea median sau supramediană, creşterea iluminatului natural şi, în acelaşi timp, oferă un design interior excelent. Ferestrele din sistemul de învelitori Wetterbest ® corespund tuturor standardelor europene de performanță și etanșeitate.

De asemenea, Wetterbest ® recomandă folosirea ferestrelor de mansardă DAKEA™, un brand nou conceput în Danemarca care, având calităţi excepţionale oferă o garanţie extinsă de 20 de ani, unică în piaţă, garanția fiind transferabilă.

Ferestrele de mansarda pot fi instalate pe acoperișuri cu panta cuprinsă între 15⁰ și 90⁰. Mai mult, acest tip de ferestre de mansardă permite instalarea în partea de jos a acoperișului, ceea ce asigură o îmbunătățire a izolației termice și creează un aspect exterior mai plăcut.

Designul exclusiv oferă până la 10% mai multă lumină naturală în cameră comparativ cu alte ferestre de mansardă.

Vezi catalogul

catalog_dakea

Trimite-ne schita ta si noi iti trimitem cea mai buna oferta!

Solicita oferta

Despre noi

Daca ati decis sa realizati acoperisul casei dumneavoastra cu tigla metalica marca Wetterbest ati facut cea mai buna alegere.

Pentru functionarea corecta si pentru a beneficia de un acoperis rezistent pe toata durata de viata a constructiei se recomanda o atentie deosebita la montarea tiglelor metalice. Din acest punct de vedere va putem oferii echipe de montatori profesionisti, atestati in urma unor cusruri de specialitate.

Detalii

Contacteaza-ne

0726.691.237
0751.548.968

Discuta cu specialisti nostri despre solutiile cele mai eficiente cu privire la acoperisul dumneavoastra.

tabla@
pegasconcept.ro

Trimite-ne schita acoperisului tai si noi iti trimitem oferta de pret!