Una dintre condițiile de bază a unei bune funcționări a unui acoperiș modern este folosirea membranei de acoperiș cu permisivitate ridicată la vapori (anticondens), montată sub învelitoarea principală.

Membrana anitcondens garantează uscarea tuturor straturilor acoperișului, atunci când este asigurată ventilarea spațiului de sub învelitoarea principală.

Ea facilitează trecerea vaporilor de apă din interiorul termoizolației acoperișului către mediul extern. Astfel, se limitează canitatea de vapori care se adună în construcția acoperișului și nu se mai poate creea condens în acoperiș, mai ales în vata minerală.

În acest fel elementele structurale ale acoperișului, termoizolația, finisajul interior al imobilului, nu vor fi afectate de apa rezultată din condens.

Calități și avantaje:

• Permisivitate ridicată și uniformă pe toată suprafața

• Rezistență la întindere, ceea ce ușurează montajul

• Rezistență la efectul dăunător al umidității

Sistemul de învelitori Wetterbest® folosește membrane anticondens Dachowa cu densitățile de 115, 150, 165 sau 185 gr/mp.

Trimite-ne schita ta si noi iti trimitem cea mai buna oferta!

Solicita oferta

Despre noi

Daca ati decis sa realizati acoperisul casei dumneavoastra cu tigla metalica marca Wetterbest ati facut cea mai buna alegere.

Pentru functionarea corecta si pentru a beneficia de un acoperis rezistent pe toata durata de viata a constructiei se recomanda o atentie deosebita la montarea tiglelor metalice. Din acest punct de vedere va putem oferii echipe de montatori profesionisti, atestati in urma unor cusruri de specialitate.

Detalii

Contacteaza-ne

0726.691.237
0751.548.968

Discuta cu specialisti nostri despre solutiile cele mai eficiente cu privire la acoperisul dumneavoastra.

tabla@
pegasconcept.ro

Trimite-ne schita acoperisului tai si noi iti trimitem oferta de pret!