Tigla metalica

Țiglele metalice Wetterbest – Calitate, Rezistență, Siguranță

Calitate – Țiglele metalice Wetterbest sunt fabricate din oțel zincat, aluzincat și prevopsit de cea mai înaltă calitate, de la importanți producători europeni precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.

Rezistență – Durabilitatea definește calitatea Wetterbest, învelitorile metalice fiind proiectate să reziste peste 50 de ani. Compoziția chimică a straturilor de zinc și vopsea oferă protectie îndelungată și durabilitate în orice condiții de vreme, rezultând o excelentă rezistență la ultraviolet și coroziune, precum și la prevenirea apariției mușchilor și a mucegaiului.

Siguranță – Comportament excelent la solicitările mecanice, nu crapă și nu se sparg, datorită tehnologiei de producție și a materialului de calitate superioară.Țiglele metalice Wetterbest sunt certificate ISO 9001 și conțin marcaj CE.
Greutate redusă – Tabla de acoperiș are o greutate redusă, de 7-10 ori mai redusă decât ţigla ceramică sau de beton. Aceasta contribuie la reducerea costurilor de construcție, consumul de beton armat și lemn fiind mult mai mic comparativ cu construcțiile cu învelitori de 10-40 kg/mp.

Estetică – moderne, estetice, se incadrează perfect in orice stil arhitectural de clădire. Fiind ușor de montat și de întreținut, suprafața lor netedă nu reține umezeală, praf sau alte impurități. Tabla de acoperiș Wetterbest este disponibilă în 14 nuanțe lucioase și mate, în forme diferite și grosimi cuprinse între 0.4 mm și 0.6 mm.

Wetterbest – Pe fiecare casă – La fel de potrivite pentru construcții noi, cât și pentru renovări ale acoperișurilor existente, produsele Wetterbest se asociază cu tendințele arhitecturale moderne, oferind învelitori metalice de calitate, rezistente si sigure.

Despre țiglele metalice Wetterbest

Produsele Wetterbest® sunt produse originale, de calitate superioară, dezvoltate ca material pentru învelitorile de acoperişuri. Au durata de viaţă mai mare decât învelitorile tradiţionale din țiglă ceramică sau tablă zincată, fiind compatibile cu orice tip de construcţii: case, blocuri de locuinţe, case de vacanţă, spaţii comerciale, hale industriale, proiecte de renovare sau construcţii noi.

Profilurile ţiglei metalice Wetterbest® sunt special concepute pentru a oferi siguranţă împotriva infiltraţiilor, prin etanşeitatea sporită faţă de alte tipuri de învelitori.
Țigla metalică Wetterbest® este realizată în cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanică prin deformarea plastică la rece a oţelului prevopsit. Se remarcă prin rezistenţă mecanică la acţiunea factorilor de mediu, prin greutate specifică redusă, prin gama variată de culori şi dimensiuni și o durată medie de viaţă de 50 de ani.

Țigla metalică Wetterbest® este incombustibilă, folosirea acesteia drept material pentru realizarea învelitorilor, neinfluenţând clasa de rezistenţă la foc a acoperişurilor.
Cere ofertă de preț