Wetterbest Suprem50

SUPREM 50 - Protecție maximă pentru acoperișul tău

Cea mai mare rezistență la coroziune și UV

Avantajele oferite de Suprem 50

SUPREM 50 asigura cea mai mare rezistență la raze ultraviolete, chiar și la altitudini mari.

Are cea mai mare rezistență la raze ultraviolete (Ruv 4) și cea mai mare rezistență la coroziune (RC5), conform normativelor.

SUPREM 50 este protecția cu cea mai mare rezistență mecanică.

Grosimea stratului este de 50 microni și are cea mai mare rezistență la zgâriere, dintre toate protecțiile pe baza de vopsea existente în piață.

SUPREM 50 este protecția cu cea mai bună prelucrabilitate în condiții extreme. Se poate îndoi și monta la temperaturi de minus 15 grade Celsius.

Structura ușor mată este proiectată să reziste manipulărilor mecanice și protejează în timpul fabricației și montajului acoperișurilor. Prin aceste specificații superioare producătorul poate oferi garanții extinse pentru acest produs.

ESTETICĂ
Din punct de vedere estetic, aspectul ușor mat texturat se diferențiază de celelalte protecții mate texturate adânc, având o notă elegantă și rafinată.


DURATA DE VIAȚĂ
SUPREM 50 este protecția cu 50 de ani garanție la coroziune și este probabil singura protecție care va arată la fel de bine și după 25 de ani.

APLICABILITATE
Wetterbest SUPREM 50 vine în completarea portofoliului actual și se aplică atât celor 4 profile de țiglă metalică, cât și profilelor Click, minirulourilor și profilelor trapezoidale.
Cere ofertă de preț